Запрошуємо взяти участь у тренінгу, присвяченому підготовці керівників та фахівців до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.

Тренінг проводиться в рамках проєкту з підготовки підприємств до державних перевірок та
наступного виконання вимог законодавства ЄС, який реалізує ГО “Аналітичний центр Аграрного союзу України” у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України за підтримки програми МАТРА Посольства Нідерландів в Україні.

Під час тренінгу керівники та провідні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримають інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином працює сучасна система ринкового контролю, а на завершення сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов‘язане з виконання вимог міжнародних ринків. Слухачі отримають “дорожню карту” підготовки свого підприємства до виконання вимог ЄС і до державних перевірок як першого етапу цього процесу. А інтерактивна програма тренінгу дозволить як переглядати презентації доповідачів у зручний час, так і безпосередньо звертатися до текстів нормативних актів України та ЄС.

Тренінг буде проведений в дистанційному режимі 16 лютого 2021 року о 10-00 в дистанційному режимі за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/618054927?pwd=T3lsZ2pIU01HODd4U0tmLzFGUXVYdz09

Просимо повідомити про бажання взяти участь у тренінгу за адресою novaenergy78@gmail.com або зареєструватися на тренінг через форму:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8JWc6aReVCsdIWruBH3OzMaEMokD9ST-_mj3-kUgifPKWvA/viewform
Програма заходу додається. Активні посиланнями та дорожню карту підготовки підприємства до державних перевірок і виконання вимог ЄС зареєстровані слухачі отримають перед початком заходу.

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Для керівників та фахівців підприємств аграрного сектору та виробництва харчових продуктів з підготовки до виконання вимог законодавства України та ЄС щодо безпеки продуктів харчування.

9 лютого 2021, ZOOM:
https://us04web.zoom.us/j/618054927?pwd=T3lsZ2pIU01HODd4U0tmLzFGUXVYdz09

модератор Павло Коваль Тренінг з підготовки підприємств харчової промисловості до виконання вимог чинного законодавства України та вимог ЄС фактично є стратегічною сесією, під час якої керівники та фахівці підприємств будуть ознайомлені з повним обсягом вимог, які висуваються до продуктів харчування в Україні та світі, отримають інформацію про інструментарій, спрямований на виконання таких вимог, і зможуть визначити оптимальний шлях розвитку свого бізнесу.

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Facebook
Pocket
Email
Print
Scroll Up

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: