Торгово промислова палата України запрошує представників  аграрного та харчового бізнесу 16 листопада 2021 року взяти участь у онлайн-тренінгу «Впровадження НАССР аграрними та харчовими підприємствами як стратегування підвищення їх конкурентоздатності» на майданчику ТПП України у співпраці з ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК».
 
Учасники тренінгу отримають розуміння і навички впровадження НАССР на всіх його етапах у контексті підвищення конкурентоздатності підприємства, а також отримають відповіді на питання:

   -роль НАСCР у харчовому законодавстві України,
   -базові знання з НАССР,
   -що необхідно знати перед впровадженням  НАССР, програми-передумови,
   -розуміння та застосування принципів НАССР,
   -як уникнути типових помилок.

Тренери заходу мають безпосередній практичний досвід  впровадження НАССР в організаціях та на підприємствах.

Час проведення:  з 14.00 до 17.00.

Бажаючі прийняти участь сплачують реєстраційний внесок (реквізити в реєстраційній формі) та  реєструються до 15 листопада 2021 р, за посиланням      

Зареєстровані учасники отримають на ел. пошту  посилання на підключення  до тренінгу   у Zoom , ідетифікатор  та код доступу .

Учасники тренінгу отримають сертифікат про підвищення кваліфікації за вказаною тематикою  Університету «КРОК».

Для учасників тренінгу передбачений бонус від співорганізатора заходу, Університету «КРОК»: учасники тренінгу, які матимуть намір навчатися за освітньою програмою «Управління проєктами в агробізнесі» Університету «КРОК», прийом документів на яку триває до 25.11.2021 року (за умови наявності диплома спеціаліста або магістра), гарантовано отримають знижку 10%. Знижка поширюються на оплату за навчання протягом 2021-2022 навчального року (1 та 2 семестри, загальний термін навчання 3 семестри).

Більше про освітню програму «Управління проєктами в агробізнесі» можна дізнатись за посиланням Менеджмент — Університет «КРОК»

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Facebook
Pocket
Email
Print

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: