(063) 051 80 59

Контактний телефон

info@agro.dn.gov.ua

Пошта для листування

Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства станом на 20.12.2016 року

[gview file=”http://www.www.agro.dn.gov.ua/wp-content/uploads/2016/12/TSini-na-20.12.2016-po-Ukrayinii.docx”]

За минулий період  (з 22.11.2016 по 20.12.2016) у Донецькій області відбулися сезонні зміни цін на овочі та фрукти урожаю 2016 року:

[su_service title=”Підвищення” icon=”icon: chevron-up” icon_color=”#252525″ size=”40″]

  • на томати – в 2 рази;
  • на огірки – на 36,0%;
  • на яблука – на 5,6%.

[/su_service]

Середня вартість “борщового набору» (овочі урожаю 2016 року) (картопля – 1 кг, капуста – 1 кг, морква – 1 кг, буряк – 1 кг, цибуля – 1 кг) станом на 20.12.2016 року по Донецькій області склала 26,33 грн. Вартість «борщового набору» по Україні на цю ж дату нижче і становить 24,05 грн.

Зменшилася ціна на крупу гречану – на 1,5%, на рис – на 4,7%, на олію соняшникову – на 7,6%, збільшилися ціни на хліб з борошна в/г – на 0,6%, на хліб з борошна 1 г. – на 1,0%, на хліб житньо-пшеничний – на 0,3%, на батон – на0,2%, на яловичину б/к – на 2,6%, на яловичину – на 3,5%, на свинину б/к – на 2,9%, на свинину – на 3,1%, на сало – на 19,1%, на курей п/ф – на 3,7%, на яйця – на 63,3%, на рибу живу – на 2,4%.

Збільшилася ціна на яйця – на 3,6%  та на цукор – на 0,8%.

На інші продукти харчування ціни залишаються стабільними.

Ціни на хліб з борошна в/г, хліб з борошна 1 гатунку, хліб житньо-пшеничний, батон, макарони, рис, пшоно, крупу манну,крупу вівсяну, цибулю, яловичину б/к, яловичину, свинину,свинину б/к,сало,курей п/ф, яйця, масло вершкове, сир «Російський», сир м’який 9%, рибу живу по Донецькій області є нижчими, ніж ціни на ці продукти по Україні

За даними НДЦ «Украгропромпродуктивність»

Facebook
Pocket
Email
Print

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: