Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства станом на 26.09.2017 року

Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства станом на 29.03.2019 року

tsiny-na-26.02.2019-po-ukrainii
Цены на 23.04.2019

За минулий період  (з 29.03.2019 по 23.04.2019) у Донецькій області відбулися зміни цін на овочі та фрукти: Підвищення:

    • на моркву – на 12,3%;
    • на буряк – на 12,1%;
    • на цибулю – на 18,9%;
    • на огірки – на 5,2%.

Зниження

    • на картоплю – на 24,5%;
    • на капусту – на 2,4%;
    • на томати – на 5,4%;
    • на яблука – на 8,8%.

Середня вартість “борщового набору» (овочі урожаю 2018 року) (картопля – 1 кг, капуста – 1 кг, морква – 1 кг, буряк – 1 кг, цибуля – 1 кг) станом на 23.04.2019 року по Донецькій області склала 72,30 грн. Вартість «борщового набору» по Україні на цю ж дату нижче і становить 63,06 грн. Зменшилася ціна на крупу гречану – на 14,7%. Збільшилася ціна на рибу живу – на 3,9%. На інші продукти харчування ціни залишаються стабільними. Ціни на батон, рис, пшоно, крупу вівсяну, крупу манну, сало, масло вершкове, сир м’який 9% та  рибу живу по Донецькій області є нижчими, ніж ціни на ці продукти по Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pocket
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: