Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства  (станом на 13.07.2016 року)

Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства станом на 29.03.2019 року

Цены на 29.03.2019

 

За минулий період  (з 29.02.2019 по 29.03.2019) у Донецькій області відбулися зміни цін на овочі та фрукти:

 

Підвищення:

на картоплю – на 17,6%;

на капусту – на 44,4%;

на моркву – на 14,9%;

на буряк – на 22,6%;

на огірки – на 4,4%.

Зниження:

на цибулю – на 15,7%;

на яблука – на 2,3%.

 

Середня вартість “борщового набору» (овочі урожаю 2018 року) (картопля – 1 кг, капуста – 1 кг, морква – 1 кг, буряк – 1 кг, цибуля – 1 кг) станом на 29.03.2019 року по Донецькій області склала 81,04 грн. Вартість «борщового набору» по Україні на цю ж дату нижче і становить
67,99 грн.

Зменшилася ціна на яловичину б/к – на 4,3% та на свинину б/к – на 5,2%.

На інші продукти харчування ціни залишаються стабільними.

Ціни на хліб з борошна 1/г, рис, пшоно, крупу вівсяну, крупу манну, сало, масло вершкове,                        сир м’який 9% та  рибу живу по Донецькій області є нижчими, ніж ціни на ці продукти по Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pocket
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: